Кафе Папуа Нова Гвинея

  • Марка: EZAR Specialty Coffee
  • Кат. номер: SKU1234

Изчерпана наличност

 

Запознайте се с истинската магията на прясно изпеченото кафе от Папуа Нова Гвинея.

 

Вдъхновяваща историята на всяка кафена черешка от Папуа Нова Гвинея разказва за страстта и грижата, вплетени във всяка капка кафе. Това кафе се отличава с внимателно контролираният процес процес на беритба и ферментация, който придава на кафето балансиран вкус и аромат.

 

В далечната и непокорна природа на Папуа Нова Гвинея, кафените черешки се събират внимателно от ръце, заредени с опит и страст. Търсейки съвършенство, всяка черешка трябва да бъде напълно узряла, което позволява правилния баланс на захарта и киселинността.

 

Но какво прави този процес толкова специален? Тайната е в контролираната ферментация. Черешките престояват в специални водни съдове за поне три дни, като на всеки 24 часа се сменя водата. По този начин се постига невероятния вкус на кафето и се запазва високото му качество.

 

Кафето от Папуа Нова Гвинея не е просто напитка - това е изживяване. Поглезете сетивата си с този уникален вкус и се насладете на качество, което няма равно. Нека всяка чаша бъде пътешествие към изтънчеността на кафето и към приключение от вкусове.

 

Кафето от Папуа Нова Гвинея е 100% Арабика, което означава, че кафените зърна са от сорт Арабика, това е един от най-разпространените сортове кафе в света, но кафето от Папуа Нова Гвинея се отличава с богат и сложен вкус, който се дължи на специфичния климат и почви в страната.

Характеристики
Доставка
Защото кафето EZAR е по-различно
Характеристики
Сорт
Arusha, Typica
Произход
Папуа Нова Гвинея, Сигри Естейт
Обработка
мокра
Нотки
флорални, касис, опушени ядки, мед
Киселинност
ниска към средна
Надморска височина
1500 м. - 1600 м.
Доставка

 

Бърза и сигурна доставка

 

Стремим се да доставяме поръчките в рамките на 2-3 работни дни. Освен това опаковаме кафето в защитена среда и надеждна опаковка, и го изпращаме до вас с любов.

Защото кафето EZAR е по-различно

✔️Изпичаме кафето на малки партиди.
  • Работим с малки ферми и подбираме само най-добрите кафени зърна, според строгите ни стандарти за контрол на качеството. Печем кафето на малки партиди на собствени машини, за да сме сигурни, че ще имаме контрол върху процеса на изпичане, стараейки се да извлечем максимума от специфичните вкусове и аромати на всеки сорт кафе.
✔️Доброто кафе се нуждае от добра опаковка.
  • Пакетираме кафето до броени часове след изпичането му в пакети с едностранен вентил, който запазва зърната ви свежи и ароматни за по-дълго време.
✔️Бърза и сигурна доставка
  • Стремим се да доставяме поръчките в рамките на 1-2 работни дни. Освен това опаковаме кафето в защитена среда и надеждна опаковка, и го изпращаме до вас с любов.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подобни продукти