Кафе EZAR Мексико

  • Марка: EZAR Specialty Coffee

За мексиканското кафе с нашата марка EZAR Specialty Coffee можем да кажем, че се отличава със своята мекота и изтънченост. Опитвали сме кафето за всякакви напитки с кафе. Въпреки това нашето мнение е, че мексиканското кафе е особено подходящо за консумация под формата на еспресо или лате. Всяка глътка от това кафе ще ви доближи до мистериозните земи на маите и ще ви дари с топлата прегръдка на юкатанското слънце, като гаранция за нови авантюри и незабравими моменти с любимите ви и значими за вас хора.

17,99 лв.
Базова цена:17,99 лв.
Характеристики
Доставка
Защото кафето EZAR е по-различно
Характеристики
Сорт
Typica, Caturra, Bourbon
Произход
Мексико, Чиапас
Обработка
мокра
Нотки
какаови зърна, грейпфрут
Киселинност
средна
Надморска височина
1100+ м.
Качество
SCR.18
Доставка

 

Бърза и сигурна доставка

 

Стремим се да доставяме поръчките в рамките на 2-3 работни дни. Освен това опаковаме кафето в защитена среда и надеждна опаковка, и го изпращаме до вас с любов.

Защото кафето EZAR е по-различно

✔️Изпичаме кафето на малки партиди.
  • Работим с малки ферми и подбираме само най-добрите кафени зърна, според строгите ни стандарти за контрол на качеството. Печем кафето на малки партиди на собствени машини, за да сме сигурни, че ще имаме контрол върху процеса на изпичане, стараейки се да извлечем максимума от специфичните вкусове и аромати на всеки сорт кафе.
✔️Доброто кафе се нуждае от добра опаковка.
  • Пакетираме кафето до броени часове след изпичането му в пакети с едностранен вентил, който запазва зърната ви свежи и ароматни за по-дълго време.
✔️Бърза и сигурна доставка
  • Стремим се да доставяме поръчките в рамките на 1-2 работни дни. Освен това опаковаме кафето в защитена среда и надеждна опаковка, и го изпращаме до вас с любов.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подобни продукти
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.