Кафе EZAR Бразилия

  • Марка: EZAR Specialty Coffee

Кафе EZAR Бразилия (на зърна или мляно)

 

За региона Cerrado Mineiro (Керадо Минейро)

 

В северозападната част на щата Минас Жерайс, Бразилия, се намира регионът Cerrado Mineiro, известен с добива на висококачествено кафе. Идеалните климатични условия (горещо и влажно лято и суха зима) и сравнително равнинният ландшафт допринасят за високия добив на кафе. 

 

Кафето от Керадо е известно със своя специфичен вкус и аромат, който се характеризира с интензивност, нотки на ядки и лека сладост.

 

Прясно изпечено кафе от EZAR Coffee Roastery, подходящо за всякакви кафе напитки. Независимо дали ще започнете деня си с ароматно бразилско кафе или ще се насладите на чаша през деня, духа и емоцията на горещия бразилски темперамент ще ви заредят с положителни емоции и нагласи за незабравими изживявания.

16,80 лв.
Базова цена:16,80 лв.
Характеристики
Доставка
Защото кафето EZAR е по-различно
Характеристики
Сорт
Mundo Novo, Catuai, Caturra
Произход
Cerrado Mineiro (Керадо Минейро)
Обработка
натурална
Степен на изпичане
Средно изпечено
SCA точки
от 82 до 85
Нотки
нуга, кафява захар, бадем, тъмен шоколад, червена ябълка, ванилия
Киселинност
ниска
Оценка
Peaberry, NY 2/3, Scr. 10/11, SS FC
Време за прибиране на реколтата
Юли - Септември 
Тип почва
Латеритна
Надморска височина
950 м.
Напояване
Естествени валежи, Капково
Качество
NY 2/3 Scr. 17/18 SSFC Natural
Доставка

 

Бърза и сигурна доставка

 

Стремим се да доставяме поръчките в рамките на 2-3 работни дни. Освен това опаковаме кафето в защитена среда и надеждна опаковка, и го изпращаме до вас с любов.

Защото кафето EZAR е по-различно

✔️Изпичаме кафето на малки партиди.
  • Работим с малки ферми и подбираме само най-добрите кафени зърна, според строгите ни стандарти за контрол на качеството. Печем кафето на малки партиди на собствени машини, за да сме сигурни, че ще имаме контрол върху процеса на изпичане, стараейки се да извлечем максимума от специфичните вкусове и аромати на всеки сорт кафе.
✔️Доброто кафе се нуждае от добра опаковка.
  • Пакетираме кафето до броени часове след изпичането му в пакети с едностранен вентил, който запазва зърната ви свежи и ароматни за по-дълго време.
✔️Бърза и сигурна доставка
  • Стремим се да доставяме поръчките в рамките на 1-2 работни дни. Освен това опаковаме кафето в защитена среда и надеждна опаковка, и го изпращаме до вас с любов.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подобни продукти
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.