Кафе на зърна Колумбия Huila Supremo

  • Марка: EZAR Specialty Coffee

Huila е живописен планински район, разположен в югозападната част на Колумбия, в близост до върха на вулкана Невадо дел Уила. Въпреки че добивът на кафе в този регион е по-скромен, качеството на зърната е високо и уникално. Повечето Повечето ферми за кафе (около 80%) са малки, обхващайки площи под 3 хектара, като събирането на зърната се извършва ръчно, а премахването на пулпата се осъществява с ръчно задвижвани машини.

 

Благодарение на благоприятните климатични условия и грижата по време на отглеждането и обработването на зърната, кафетата от този район често се отличават с награди в състезания като Cup of Excellence. Със своята средна до висока киселинност, плътност и изразена плодност, тези кафета носят лека сладникавост, което ги прави изключително желани за ценителите на изискан вкус.

 

Нашето прясно изпечено колумбийско кафе е подходящо за приготвянето на всякакви кафе напитки. Независимо дали ще му се отдадете сутрин, на обяд или след обяд, всяка глътка от това кафе ще ви зареди с така желаната енергия, необходима за един успешен и емоционален ден.

19,90 лв.
Базова цена:19,90 лв.
Характеристики
Доставка
Защото кафето EZAR е по-различно
Характеристики
Сорт
Castillo, Colombia & Cenicafe 1
Произход
Колумбия, Регион: Huila
Обработка
мокра
Степен на изпичане
Средно изпечено
SCA точки
84.5 (TPS Q-Arabica Grader)
Нотки
червена ябълка, ванилия, бисквити, карамел
Киселинност
7/10
Време за прибиране на реколтата
Септември - Декември
Тип почва
Вулканична
Надморска височина
1600 м.
Напояване
Естествени валежи
Качество
Supremo, SCR, 17/18 SSCF
Тяло
7/10
Аромат
8/10 
Доставка

 

Бърза и сигурна доставка

 

Стремим се да доставяме поръчките в рамките на 2-3 работни дни. Освен това опаковаме кафето в защитена среда и надеждна опаковка, и го изпращаме до вас с любов.

Защото кафето EZAR е по-различно

✔️Изпичаме кафето на малки партиди.
  • Работим с малки ферми и подбираме само най-добрите кафени зърна, според строгите ни стандарти за контрол на качеството. Печем кафето на малки партиди на собствени машини, за да сме сигурни, че ще имаме контрол върху процеса на изпичане, стараейки се да извлечем максимума от специфичните вкусове и аромати на всеки сорт кафе.
✔️Доброто кафе се нуждае от добра опаковка.
  • Пакетираме кафето до броени часове след изпичането му в пакети с едностранен вентил, който запазва зърната ви свежи и ароматни за по-дълго време.
✔️Бърза и сигурна доставка
  • Стремим се да доставяме поръчките в рамките на 1-2 работни дни. Освен това опаковаме кафето в защитена среда и надеждна опаковка, и го изпращаме до вас с любов.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подобни продукти
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.